Profesionální elektrický mlýnek na bylinky a obilí 800g
Kód: 002BSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Profesionální elektrický mlýnek na bylinky a obilí 800g
Vysoce kvalitní materiál
Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli 304, silné, tvrdé a odolné. Během používání neotevírejte horní kryt. Stroj nečistěte vodou, stroj můžete čistit hadříkem nebo kartáčem s jemnými štětinami, aby se předešlo poškrábání.
Parametry
Kapacita: 800 g;
Rychlost: 28000 ot./min;
Výkon motoru: ,000W;
stupeň drcení: ,0-300 mesh.
Nádobka s otevíracím krytem a oscilační design
Stroj s otvíracím krytem se automaticky zastaví, když je víko otevřené, takže pokud stroj nefunguje, zkontrolujte také, zda je víko správně uzavřeno, což výrazně zvyšuje bezpečnost. 270° oscilační konstrukce nejen zlepšuje drtící účinky, ale také usnadňuje nasypávání obsahu do nádobky.
Spínač vzduchu a časovač ochrany proti přetížení
Když je mlýnek ve stavu přehřátí, automaticky se vysune vzduchový vypínač na ochranu proti přehrátí, aby zastavil provoz a chránil mlýnek před poškozením. Kromě toho je stroj vybaven také časovačem od 0-5 minut a dobu mletí lze nastavit podle vašich potřeb.
Použitelné na tyto typy materiálu
Různá zrna (sója, rýže, kukuřice, ječmen, vláknina, pšenice, oves, rogel, pohanka, hrách, fazole mungo, červené fazole, kávová zrna, lotosová semena), - Koření (badyán, fenykl, sauterell, pepř, skořice, paprika, rozmarýn) - ženšen, želatina, neflier, gastrodia, zhimu, shijie, ganoderma lucidum) suroviny (sezam, arašídy a ořechy)
Tipy pro provoz
1. Před použitím vysušte mokrý materiál;
2. Aby stroj normálně fungoval, musí být kryt uzavřen
3. Množství drcení je 2/3 kapacity drticího zásobníků
4. Každý běh po 5 minutách nechte stroj 5-10 minut odpočinout
Specifikace:
Materiál: nerezová ocel 304 stříbrný
Rozměr: 13,4 x 19 x 36 cm ( d x š x v )
Výkon: 3000W
Kapacita: 500g
Rychlost: 28000 ot./min
stupeň drcení: 30-300 mesh
Úhel otáčení: 270°
Provozní doba: 5 min
Hmotnost: 6,6 kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské spotřebiče |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.